Minihorse v odpolední show při Svodu fríských koní

26.09.2015 18:41

Děkujeme za pozvání vystupovat v odpolední show, nádherného programu, který pořádal CSFHO ...., Díky Leoši a Moniko, bylo skvělé být součástí!
 Video upoutávku na svod a odpolední program ( kde se mihne i náš Yvo :-)   můžete vidět ZDE :-) !
Vystoupení jsme měli hned 4 :-), jedno svoje samostatné Yvo , Yakari a Luna, jedno krátké pro velký úspěch s noriky pana Procházky ( Luna a Yvo) a pak vystoupení Yvo s úžasným weslkýcm hřebcem manželů Rotových, a nakoce se Yvo účastnil i vystoupení hřebčína Amerika- "setkání na anglické ulici" - Sherlok Holmes.

Tentokráte jsme se na "výletě" museli obejít bez Toníka, kterého v roli řidiče druhého vozu ( vezl sulky) zastal Pepa, a roli vozataje skvěle zastala Martina Švandová, za což jí opravdu děkuji. Za velkou pomoc pak děkuji nejen Kamile, Dášence, Martině ale i kameramanovi Sašovi a fotografovi a střihači Pepovi, díky kterému vzniklo toto skvělé video :-)

Skvělý sestřih z našeho vystoupení a zároveň i část odpoledního programu můžete vidět ZDE  , pokud nemáte facebook a nezobrazí se Vám video, pak s barevným filtrem ho můžete vidět tady na youtube!

Moc mě mrzí, že jsem si nevšimla ( bohužel ze sulky nebylo vidět) , že se yakarimu posunul poprsák, hned z kraje vystoupení :-( skoro až na přední nohy :-( na foto i na videu si toho všimnete. Asi se tím že hodně nyní jezdí v zápřeži vytáhnul řemínek co poprsák drží na obřišáku, po přidělání dírek a utažení je vše o.k. ale tady mě to bohužel dostalo :-(. Jediné co mě uklidňuje je, že vystupoval asi 3 minuty, tak snad už mi to odpustil :-)
Ještě pár foto, za které děkuji Lucie Kounická, Dalibor Gregor a Josef Rychtecký !

Kontakt

Acro farm Jarmila & Antonín Podzemských
Česká republika
+420 603174956 bohemia-acro@seznam.cz